Matcha thee, proef het verschil

Kiest u ook voor een moderne en gezonde levensstijl? Maak dan nu kennis met Matcha Tea. Deze van oorsprong Japanse thee is een weldaad voor lichaam en geest en wordt door ons direct van de fabrikant afgenomen. Zo zijn we verzekerd van hoogwaardige biologische Matcha thee met negen verschillende kwaliteitscertificaten. Matcha thee herkent u aan de opvallende groene kleur en een uitzonderlijk aroma.
 

Smaragdgroene energieboost

Matcha thee is een groene thee die wordt vermalen tot poeder. Het gehele theeblad wordt hierbij gebruikt. De productie verloopt geheel biologisch en er worden geen conserveermiddelen, additieven of kleurstoffen aan de planten toegevoegd. Door de theeplanten vier weken voor de jaarlijkse oogsttijd af te dekken, groeien de planten in die tijd zonder zonlicht. Om dit te compenseren produceren ze een hoge mate aan chlorofyl, wat samen met aminozuren zorgt voor de prachtig groene kleur van Matcha thee.

Japanse Matcha bevat onder andere theofylline en theanine en daarnaast veel mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten. De thee geeft u energie, omdat bij het drinken van biologische Matcha thee geleidelijk veel energie vrijkomt uit de theofylline. Daarnaast helpt Matcha thee u te ontspannen dankzij de aanwezige aminozuren en theanine.  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2