Ananasana yoga mat BOTANY
0 Reviews | Review toevoegen

Ananasana yoga mat BOTANY - Gemaakt van natuurlijke materialen, 100% recyclebaar, 2-lagen systeem en oneindig veel originele ontwerpen!

€ 99,00 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 99

Gemaakt van natuurlijke materialen, 100% recyclebaar, 2-lagen systeem en oneindig veel originele ontwerpen! 

Elk design van de Ananasna yoga mat is exclusief. Het product wordt gemaakt in Tsjechie en van elke uitvoering worden slechts 33 stuks geproduceerd. 

2 lagen
Het is niet alleen het mooie design dat de Ananasna yoga mat uniek maakt, maar ook de samenstelling door middel van een twee lagen systeem. 

De bovenste laag is gemaakt van natuurlijke microvezel, die erg comfortabel aanvoelt en zorgt voor 100% grip. En hoe meer je zweet, hoe meer grip je hebt. Je zult niet meer wegglijden! 

De onderste laag is volledig gemaakt van natuurlijk rubber. Dit zorgt dat de mat stabiel ligt, ongeacht de ondergrond. Ook zal de wind hierdoor geen vat hebben op de mat bij een yoga sessie buiten. Ananasana  is comfortabel en zacht en toch stevig. 

De materialen gebruikt in de Ananasana mat zijn 100% recyclebaar. 

 
 Vind jouw eigen originele Ananasana! De mat die je rust geeft en helpt te ontspannen. Je wordt al vrolijke als je hem ziet of aanraakt. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.