120g Matcha Thee Harmony + gratis mok
0 Reviews | Review toevoegen

2 x BIO Matcha Tea Harmony (2x60g) met 1x matcha mug 200ml GRATIS

€ 41,50 *
€ 37,00 *
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 37
Aantal: 
Bestellen

Dankzij de hoge kwaliteit van de Matcha thee en het aantrekkelijke uiterlijk is BIO Matcha Thee Harmony de meest verkochte soort.

Productbeschrijving:

  • Voor de bereiding van koude en warme dranken
  • Regelmatig getest
  • Dankzij de verpakking per 2 gram is de thee altijd vers en eenvoudig te bereiden
  • Land van herkomst: Japan
  • Inhoud verpakking: 30 zakjes van 2 g
  • Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 4 g
  • Houdbaarheid: 2 jaar
Let op: kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven max. 2 g per dag

Bereiding

Koud:
De thee mengen met water (2 dl-1,5 l naar smaak) en goed schudden. U kunt de thee een extra lekkere smaak geven door een paar druppels limoen of wat vruchtensiroop toe te voegen. Een combinatie van Matcha thee met water en vlierbloesemsiroop zorgt voor een heerlijke smaak. Matcha thee moet altijd goed geroerd worden. Gebruik voor het bereiden van een koude drank de shaker of een plastic fles.

Warm:
Begiet de thee (zakje van 2 g) met 2 dl heet water met een temperatuur van ca. 65 °C en roer goed door. Ideaal voor de bereiding van een warme drank is een melkopschuimer. Met toevoeging van honing en limoen krijgt u een heerlijke smaak. Het is aan te bevelen om ook melk toe te voegen om de smaak te verzachten. 

Onze tip:
In ons assortiment vindt u ook de
Matcha thee shaker, die de bereiding van warme dranken vereenvoudigt. Strooi één portie Matcha thee in de shaker, voeg 1 dl koud water en 2 dl heet water toe en schud vervolgens goed door. Voor het openen moet de stoom worden vrijgelaten door het deksel. Voeg voor een nog fijnere smaak een paar druppels limoen of een theelepel honing toe.

Matcha tea preparation

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.